InttiWiki


Etusivu

InttiWiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa InttiWikiin!

Arvon aamukampalaiset. Tervetuloa lukemaan ja jakamaan tietoa Suomen suurimpaan InttiWikiin!


>> Tästä sisällysluetteloon <<


InttiWikistä löydät kätevästi yhdestä paikasta tietoa varusmiespalveluksesta ja siihen liittyvistä asioista, kuten kutsunnoista, eri palveluspaikoista ja kotiutumisesta. Koska InttiWikiä kirjoitetaan Aamukamman käyttäjien toimesta, joihin kuuluu pääsääntöisesti entisiä, nykyisiä ja tulevia varusmiehiä, tieto tulee esille eri näkökulmasta kuin esimerkiksi http://www.puolustusvoimat.fi -sivustolla. Ja tämä on myös InttiWikin päätarkoitus - antaa tietoa armeijasta varusmiesten näkökulmasta. InttiWiki on siis tavallaan armeijaan keskittynyt Wikipedia.

Vaikka Aamukamman foorumi on toiminut jo vuodesta 2004 lähtien kätevänä paikkana löytää informaatiota armeijaan liittyen, niin tieto on vuosien varrella paikoin pirstaloitunut eri ketjuihin ja voi olla osittain myös vanhentunutta. InttiWikissä tieto sen sijaan pysyy tuoreena, koska InttiWiki on muokattavissa kaikkien sen käyttäjien toimesta. Tällöin henkilöt, jotka tietävät asioista parhaiten, ja joilla on viimeisin tieto, voivat päivittää InttiWikin tekstejä vapaasti vastaamaan uusinta tietoa. InttiWikistä linkitetään myös foorumin keskusteluihin, jolloin se toimii kätevänä paikkana saada lisätietoa aiheeseen myös foorumin keskusteluista.


Jotta InttiWikin tieto saadaan pidettyä mahdollisimman laadukkaana, sen käyttäminen vaatii tekstiviestillä varmennetun Wiki-käyttöoikeuden käyttäjätunnukseesi. Wiki-käyttöoikeudella voit lukea ja muokata InttiWikiä vapaasti. Tekstiviestivarmennuksella saamme lisäksi minimoitua roskapostausten määrää. Mikäli käyttäjätunnuksesi sotilasarvo on kersantti tai ylempi, sinulle on automaattisesti annettu Wiki-käyttöoikeus.


Wiki-käyttöoikeuden käyttäjätunnukseesi saat kätevästi tekstiviestillä lähettämällä viestin: "AAMU WIKI käyttäjänimesi" numeroon: 173172 (1,90€). Esimerkiksi: AAMU WIKI Möttönen


Varsinkin näin InttiWikin alkuvaiheessa kaikkien inttitietäjien panos on tärkeä, joten tulkaa aktiivisesti mukaan jakamaan hyödyllistä tietoa esimerkiksi varusmiespalveluksesta. Näin helpotamme esimerkiksi uusien ja nykyisten varusmiesten sopeutumista armeijaan.